21 Temmuz 2013 Pazar

Gratis mini maske alisverisi


Gratis indiriminini kaçırmayalım dedık undenıed ıle gratıse gıttık.Toplamda
24 tl tutması gereken ürünler 16 tl tuttu buda benım cok hosuma gitti >.<
 tek kullanımlık maskelerı 1.5 tl den after night fever soothing essence mask'i 5 tl den aldım.Maskeler toplam 11 tl falan tuttu.
                                   


Jojoba fragrance saç maskesi.
Henüz kullanmadım ancak blogger'ların hazırladığı postları okudum.Çabuk etki ediyor ancak etkisi 2 gün kadar sürüyormus.Hos bir kokusu var.Rahatlatıcı dinlendirici etkisi olduğundan yoğun bir haftadan sonra hafta sonları kullanılmasını öneririm.


Pierre f soyulabilen maske.
Zararlı serbest radikalleri önlemeye yardımcı olan c vitamini ile toksinleri azaltmaya yardımcı antioksidan nar içeriyor ve kokusu çok hoş^^ Eğer hem cildim yenılensın hem mıs gıbı koksun hem de toksinleri azaltsın derseniz size bu maskeyi kullanın derim.Göz çevresinden sakınarak sürdüğümüz pierre f soyulabilen maskeyi 5-10 dakika sonra soymamız ardından ılık su ile yıkamamız gerekiyor.


Peloid kil maskesi.Bu maske %100 doğal zengin mineralli çamur ve zengin mineralli doğal su içeren yüz ve vücuk maskesi.Kil maskesi olduğundan kokusu çok hoş diyemeyeceğim.Ciltteki kan dolaşımını arttırmaya,hücre yenilenmesine,ciltteki lekeri gidermeye yardımcı oluyor.Cildi nemlendirip canlandırıyor.Cildin daha diri sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar.yağlı ciltte 25-30dk normal ciltte 15-20dk kuru ciltte 10-12dk bekletilmesi öneriliyor.Daha sonra şampuan ve sabun kullanılmadan bol su ile temizlenecek tabii^^

 pomegranate paw paw fragrance yüz maskesi.Narlı kokuyor hiç şaşırmadım çünkü maske narlı ._. Canlandırıcı ve besleyici yüz maskesiymiş gece yatmadan önce kullanılması tavsiye ediliyor.Ve..maske işte :D neden aldım bilmiyorum ._. fazla bir özelliği yok kokusu oh çok güzel diyip içinize çekeceğiniz türden de değil.Olmasada olur ama olursa daha iyi olur^^



 after night fever yüz maskesi.  ayys çok güzel hhh diyip koklayabilirsiniz bu maskeyi cünkü aşırı derecede güzel kokuyor.Kutunun içerisinde 4 tane var ve kutuyu 5 tl ye aldım.İndirimdeydi normalde 2 katı kadar.Dün akşam 1 tanesini yüzüme uygulayıp 20 dk falan uzandım.Cildin tüm gerginliğini stresini yorgunluğunu kirini alıp yumuşacık mis gibi kokan rahatlamış sağlıklı bir cilt bırakıyor.öneririm.
  


10 yorum:

  1. aldıklarını güle güle kullan güzellik :) sevgiler <3

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan aldıklarını :) ben de npw'nin ayaklar için olan bakım kremini aldım, yüz maskelerim bitince senin aldıklarından denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkür ederim<3 ayak kremlerini bende görmüştüm^^ eğer sıvılceyle vb sorunun yoksa after night fever kullan derim cok rahatlatiyor cildi =)

      Sil
  3. Güle güle kullan aldıklarını. Peloid maskeyi merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben cok begendim.Gerci maskeyi sürüp bloga dalmışım 10 dakika bekletecektim olmuş o yarım saat.kurumuş falan yüzümde patır patır döküldü :D :D ama yinede faydasını gördüm :)

      Sil
  4. Saç maskesini kullanmamıştım bende merak ettim şimdi, kullandıktan sonraki yorumlarını da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim kullandim yumusacik yapti sacimi kokusuda harika^^

      Sil