29 Ocak 2012 Pazar

Kakaolu dondurna

AA saat 5:57 benim canım dondurma istiyor.İçtiğim nescafeden sanırım sabah oldu hala uyumadım.Açıım ben açım mutfağa gitmeye üşeniyorum.Bazende  o kadar çok acıkıyorum ki ekmeğin arasına mutfağı koyasım geliyor.İşin hoşuma giden tarafı ne kadar yersem yiyim hep aynıyım.Death note diye bir animede vardı adı ''L'' ordaki çocukta aklını çalıştırırsan istediğin kadar ye şişmanlamazsın diyordu.Bilmem doğru mu...

4 yorum:

  1. Ama sen böyle seyler yayınlarsan olmaz ki :) Acayip iştah acıcı seyler bunlar cıss cısss olmazz ıhıhııı canım çekmemeli :))

    YanıtlaSil
  2. ayy şu anda hava çok soğuk,ben hastayım.ama dondurmanın da hastasıyım hehe :)
    ayrıca yiyip yiyip kilo almamak ne kadar güzel bir şey yaa :) tamam,ben de zayıfım ama yemek olayını abartırsam kilo alırım yani.hep özenmişimdir böyle kilo almayanlara :))

    YanıtlaSil
  3. Zaten hep öyle olur yazın kış kışında yaz özlenir.Bende dondurma hastasıyım ama çok çabuk boğazları şişip hasta olabilen birisiyim..Havalar gerçekten soğuk birazdan olda çektiğim fotoğrafı yayınlıyacağım oradanda belli zaten.Sakarya yinede pek soğuk değil diğer illere göre.Ben sakaryadayım.:))

    YanıtlaSil